Bestuursvergadering 2 juni 2016

Donderdag 2 juni was de bestuursvergadering met alle nieuwe bestuursleden. Zoals u in de nieuwsbrief van Point hebt kunnen lezen zijn er 2 nieuwe bestuursleden toegetreden, Floor Tiddens en Maya Meerbeek. Op de valreep vonden we ook Marloes Verhulst bereid het bestuur te versterken, waarmee we erg bij zijn.

Tijdens de vergadering bleek dat de motivatie groot is om Point een stevigere basis te geven. Zo zijn er plannen om meer aanwezig te zijn op sociale media, de intervisiegroepen weer vorm te gaan geven en het pad naar professionalisering op te gaan. In de komende tijd gaan we met het nieuwe team daarover verder brainstormen.

Het thema voor de komende studiedag zal zijn: ‘Over de grens’. Wilma Potze en Floor Tiddens gaan de komende tijd deze studiedag plannen en inhoud geven.

Maya Meerbeek en Marloes Verhulst buigen zich over een sociale kaart, om in beeld te brengen welke hulpverlening waar in Nederland aangeboden wordt, zodat daarna de behoefte aan professionalisering, uitwisseling en training gepeild kan worden.

In het verlengde hiervan leggen wij u als bestuur de vraag voor in welke behoeften het Pointnetwerk kan gaan voorzien de komende tijd. Heeft u iets gemist of heeft u bepaalde wensen? Laat het ons weten! Hiervoor kan ook Facebook gebruikt worden.

Skip to toolbar