Uitnodiging intervisiebijeenkomst 11 mei 2017 bij CLAAR

 

Ben jij benieuwd wat er achter de schermen van POINT allemaal gaande is? Floor Tiddens, een van de nieuwe bestuursleden van POINT, vertelt je er meer over.

Op de vergaderingen in Enspijk komt ze vaak een beetje gehaast binnen. Ze komt van ver en ze heeft een drukke agenda. Na afloop van zo’n vergadering  wacht er altijd wel een spreekuur. Floor werkt als psycholoog bij Medisch centrum Haaglanden. Na het bijwonen van een aantal interessante studiedagen van POINT was haar interesse gewekt en werd ze enthousiast om ook zo’n studiedag te organiseren en mensen uit het veld bij elkaar te brengen.

Als nieuw en ambitieus bestuurslid zat ze meteen vol plannen om de beroepsgroep beter op de kaart te zetten. Letterlijk zelfs, want er werd al snel gesproken over een sociale kaart van professionals op het gebied van fertiliteit.  Zo kunnen andere professionals gemakkelijk doorverwijzen naar psychosociale hulpverlening waarbij kwaliteit gegarandeerd is.  Zo’n plan kun je zo uitgebreid maken als je wilt, en het bestuur denkt ook aan uitgebreid.   Wel in uitvoerbare stappen en zonder al te veel in te boeten op de activiteiten voor de leden van POINT.

Als start  van de professionaliseringsslag werd gedacht aan de vorm waarin POINT gegoten moet worden. Een stichting, een vereniging? Informatie moest vergaard worden en voor- en nadelen werden op een rijtje gezet.

Waar andere leden voorzichtig beginnen over het vele werk dat de vernieuwing met zich meebrengt – de organisatie van de studiedag is al noodgedwongen uitgesteld – is Floor vol optimisme. ‘Als er geen studiedag georganiseerd kan worden, laten we dan in ieder geval een bijeenkomst plannen om belangstellenden op de hoogte te stellen van de weg die we willen inslaan.’  En zo ging ze aan de slag om een datum, tijd en plaats te bepalen en een programma in elkaar te zetten dat iedereen aan zal spreken.

Beluister het geluidsfragment waarin Floor je uitnodigt voor 11 mei!

 

Het programma:

-presentatie van de toekomstplannen zoals het bestuur die voor zich ziet.

-feedback en discussie naar aanleiding van de presentatie. 

-het opzetten en vormgeven van intervisie voor de toekomst

-intervisie in subgroepen

-napraten met een borrel en garnituur.

 

Kosten en inschrijven:

De kosten van de bijeenkomst zijn  € 30,00.

Je kunt je inschrijven via een e-mail naar floortordoir@gmail.com.

 

Waar en wanneer?

Donderdag 11 mei 2017  14.30-17.00 uur.

Informele borrel: 17.00-18.00

 

Restaurant Claar te Utrecht.

 

 

 

Skip to toolbar